Skip links

Aannemer gezocht in Apeldoorn?

Heeft u een bouwkavel aangekocht in Apeldoorn en wilt u een vrijstaand huis of twee-onder-een-kap woning laten bouwen? Wilt u uw droomhuis laten bouwen door een aannemer? En bent u op zoek naar een aannemer te Apeldoorn voor uw nieuwbouwproject? Dan staat Bouwbedrijf P. van Brenk voor u en uw droomhuis klaar! Bouwbedrijf P. van Brenk is als aannemer in Apeldoorn en omgeving gespecialiseerd in nieuwbouw, aan- en verbouw en renovatie van utiliteit- en woningbouw. Door de jarenlange ervaring en expertise kunt u bij Bouwbedrijf P. van Brenk altijd een hoge kwaliteit verwachten!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Bouwbedrijf P. van Brenk? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op om deze met ons te bespreken! Wij komen graag met u in contact om uw project of klus door te nemen.

Bouwbedrijf P. van Brenk is uw aannemer nabij Apeldoorn

Bij Bouwbedrijf P. van Brenk bent u aan het juiste adres voor een nieuwbouwhuis, maar ook voor aan- en verbouwingen of renovaties. Het hoofdwerk van Bouwbedrijf van Benk als aannemer te Apeldoorn is het bouwen van nieuwbouw. Zo hebben wij al generaties lang ervaring op het gebied van het bouwen van vrijstaande huizen, twee-onder-een-kap woningen, rijwoningen en kleine appartementen complexen met zeer hoge orderwaarde. We maken dromen waar en zorgen dat we alle gemaakte afspraken als uw aannemer in Apeldoorn nakomen, zodat u uiteindelijk zeer tevreden bent met uw droomhuis.

Bij Bouwbedrijf P. van Brenk kunt u terecht voor passend en goed advies voor uw nieuwbouwproject, het ontwerp, vergunningen en de uitvoering van de bouw. Ook wanneer u nog geen bouwkavel hebt aangekocht, kunt u al terecht bij Bouwbedrijf P. van Brenk voor advies en/of ontwerpen. Door voor ons te kiezen, kiest u voor een aannemer in Apeldoorn die u van het juiste advies voorziet en uw wensen weet te vertalen tot een prachtig project!

Zou u graag voorbeelden van ons werk willen zien? Bekijk dan gerust onze website of neem even vrijblijvend contact met ons op. We laten u graag zien wat we al gerealiseerd hebben en vertellen u graag wat uw mogelijkheden zijn. Een advies kunt u altijd van ons krijgen en we kijken ook graag met u mee als u al een mooi ontwerp op papier (of in gedachten) heeft!

10 standaard basisontwerpen voor uw droomhuis

Waarom moeilijk doen als u ook kunt beginnen met een makkelijk opzetje zoals een goed basisontwerp? Binnen onze nieuwbouwprojecten werken wij als aannemer te Apeldoorn met 10 standaard basisontwerpen. Deze 10 standaard basisontwerpen vormen de basis voor uw droomhuis, maar zijn nog volledig aanpasbaar naar al uw wensen en eisen van het bestemmingsplan. Zo kunt u nog van alles aanpassen om zo uw eigen droomhuis te realiseren! Dat is nog eens goed gebruikmaken van de kennis en kunde van anderen. U kunt geheel uw eigen creativiteit de vrije loop laten, maar onder begeleiding van professionals die weten wat daadwerkelijk mogelijk en haalbaar is.

Heeft u nu al een zeer bijzonder woonidee in gedachten? Dan kunt u bij onze vaste architect ook een eigen ontwerp laten maken. Onze architect denkt graag met u mee en zal uw wensen zo goed mogelijk uitwerken. Door met een vaste architect te werken, weet deze architect goed wat wij daadwerkelijk voor u kunnen realiseren. Al moet ook gezegd worden dat wij graag onze grenzen verleggen en nieuwe, innovatieve bouwidee├źn niet uit de weg gaan als hier zeker potentie in zit.

Heeft u al een bouwkavel aangekocht met eigen ontwerp? Uiteraard kunt u bij Bouwbedrijf P. van Brenk ook terecht voor het bouwen van uw eigen ontwerp. We nemen gedetailleerd al uw wensen door en maken uw ontwerp uitvoerbaar in de gewenste bouwperiode. Wij staan absoluut voor u klaar om uw wensen te realiseren tot een droomhuis!

Over onze dienstverlening

Bouwbedrijf P. van Brenk is een aannemer nabij Apeldoorn die een diversiteit aan diensten levert. Wij staan onder andere voor u klaar met de volgende diensten:

  • Nieuwbouw: op basis van een van onze standaard basisontwerpen of een ontwerp van uzelf. Een architect kan u bij het maken van een ontwerp bijstaan;
  • Aan- en verbouw: wilt u iets laten aanbouwen of verbouwen? Wij kunnen zowel het ontwerp, het regelen van de vergunning als de verbouwing zelf verzorgen;
  • Renovatie: na een renovatie door ons is uw object weer als nieuw te beschouwen.

Bij ons geldt altijd dat u het termijn pas betaalt zodra deze voltooid is. Dat betekent dat u dus geen risico loopt.

Neem gelijk contact op voor meer informatie

Wordt het tijd om uw droomhuis te laten realiseren? Ziet u uw droomhuis staan tussen onze 10 standaard basisontwerpen? Wilt u graag een brochure ontvangen met meer informatie over onze nieuwbouwprojecten, de tekeningen en de prijslijst? Zoekt u een aannemer te Apeldoorn voor uw nieuwbouwproject? Of heeft u andere vragen met betrekking tot het realiseren en bouwen van uw droomhuis? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of het contactformulier en wij gaan graag voor u aan de slag! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-51290795 en staan u graag te woord!

Contact opnemen
Return to top of page