Aannemer Apeldoorn

Nieuwbouwhuis kopen in Apeldoorn? Aannemer Apeldoorn, Bouwbedrijf P. van Brenk, bouwt schitterende nieuwbouwhuizen🏠.  Ook nieuwbouw huis laten bouwen in Ugchelen, Beekbergen of Twello✔️? Samen met het team van Peter en met uw wensen bouwen wij uw droomhuis.

Aannemer Apeldoorn
Aannemer Apeldoorn

Aannemer Apeldoorn bouwt je nieuwbouw huis

Heeft u een mooi ontwerp klaarliggen voor een vrijstaand huis of een twee-onder-een-kap woning en wilt u uw nieuwbouwhuis laten bouwen? Aannemer Apeldoorn, Bouwbedrijf P. van Brenk, is úw aannemer in Apeldoorn en omgeving op het gebied van nieuwbouw, aan- en verbouw werkzaamheden. Bekijk uw mogelijkheden op onze website! Kijk eens naar de basis woningen die je helemaal naar je eigen hand kan zetten. Ook kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, of het bespreken van de mogelijkheden. Bouwbedrijf P. van Brenk is uw aannemer te Apeldoorn en omgeving

Bouwbedrijf Apeldoorn

Bouwbedrijf Apeldoorn
Bouwbedrijf Apeldoorn

Bouwbedrijf P. van Brenk heeft al vele jaren ervaring en expertise op het gebied van nieuwbouw, aan- en verbouw en rennovatie van utiliteit- en woningbouw. Als aannemer te Apeldoorn willen wij werk van de bovenste plank leveren. Daarom staat een hoge kwaliteit leveren altijd boven aan het prioriteitenlijstje. Daarom krijgt elke klant 5 jaar garantie op verborgen gebreken en 10 jaar garantie op constructieve gebreken. Het hoofdwerk van Bouwbedrijf P. van Brenk is het bouwen van nieuwbouwhuizen.

Wilt u een vrijstaand huis, een twee-onder-een-kap woning of een bijgebouw laten bouwen? Wij gaan graag voor u aan de slag! Wij werken met 10 standaard basisontwerpen, die volledig zijn aan te passen naar uw wensen en eisen van het bestemmingsplan. Daarnaast werken wij samen met een vaste architect, die voor u een ontwerp kan maken. Heeft u al een ontwerp laten maken door een architect en beschikking over een bouwkavel? Ook dan gaan wij graag voor u aan de slag!

Over onze dienstverlening. U kunt ons als aannemer in Rhenen inschakelen voor diverse diensten. Bouwbedrijf P. van Brenk verzorgt onder meer de volgende diensten:

  • Nieuwbouw: op basis van een van onze standaard basisontwerpen of uw eigen ontwerp (al dan niet met hulp van een architect);

Aannemer Apeldoorn en zijn huizen

Nieuwbouwhuis bouwen in Apeldoorn
Nieuwbouwhuis bouwen in Apeldoorn

In alle gevallen geldt dat u pas een termijn hoeft te betalen wanneer deze door ons voltooid is. Daardoor loopt u geen risico.

Bouwbedrijf P. van Brenk is een aannemer in Apeldoorn die u graag goed op weg helpt als u zelf een woning wilt laten bouwen. Daarom kunt u bij ons ‘makkelijk’ beginnen en heeft u de keuze uit 10 standaard basisontwerpen voor het bouwen van nieuwbouwhuizen. Deze 10 standaard basisontwerpen zijn nog volledig aanpasbaar aan al uw wensen.

Na het kiezen van een basisontwerp hoeft u dus absoluut geen basiswoning te verwachten. Hierbinnen kunt u aanpassen en toevoegen wat u maar wilt. Dus heeft u straks een standaard ontwerp uitgekozen, maar wilt u toch nog een aantal dingen veranderen? Ziet u in één van onze standaard basisontwerpen uw droomhuis, maar wilt u deze toch nog net iets aanpassen of twee basisontwerpen als het ware samenvoegen? Dat kan!

Het is allemaal mogelijk bij Bouwbedrijf P. van Brenk. Wij beginnen pas met bouwen als u helemaal tevreden bent met de bouwtekening. En we denken heel graag met u mee over een unieke invulling van uw ontwerp. Laat ons ook gerust weten wat uw wensen zijn, dan laten wij u wel weten wat er wel en niet mogelijk is in het bouwproces. Goed om te weten is dat wij erom bekend staan te denken in oplossingen waardoor we al heel veel klanten blij gemaakt hebben met een droomwoning. Ook als aannemer te Nijmegen weten wij al uw wensen uiteindelijk tot een mooi project te vertalen en zorgen we ervoor dat u tijdens of na de bouw nergens spijt van krijgt.

Informeer bij bouwbedrijf Apeldoorn

Wilt u meer informatie van aannemer Apeldoorn of een brochure of prijslijst van onze 10 standaard basisontwerpen? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze bij Bouwbedrijf P. van Brenk? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 06-51290795 of door het contactformulier in te vullen. Graag vertellen we u meer over wat wij als aannemer in Rhenen en omgeving voor u kunnen betekenen. Wij staan voor u klaar om uw droomhuis te bouwen!

Maak een afspraak voor de start van uw droomhuis of vraag vrijblijvend naar meer informatie

We staan u graag te woord

Mobiel: 06-51290795
Email: bouwbedrijf@pvanbrenk.nl

Kantoor- en Postadres:
Bouwbedrijf P. van Brenk B.V.
Bergweg 19A
3911 VA Rhenen

Vragen of offerte?

Starten met de bouw van uw droomhuis? Informeer dan eerst naar de mogelijkheden.