Skip links

Aannemer Arnhem

Ziet u uw droomhuis in Arnhem al voor zich? Bent u op zoek naar een aannemer in Arnhem om uw droomhuis te laten bouwen? Bij Bouwbedrijf P. van Brenk bent u aan het juiste adres! Bouwbedrijf van Brenk heeft vele jaren ervaring op het gebied van nieuwbouw, aan- en verbouw en rennovatie werkzaamheden. Met onze vele jaren ervaring als aannemer in Arnhem bent u ervan verzekerd dat wij altijd een hoge kwaliteit nieuwbouwprojecten leveren. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw droomhuis kunnen betekenen? Bekijk dan onze 10 standaard basisontwerpen eens en wie weet staat uw droomhuis hier tussen! Daarnaast verzorgen we ook nieuwbouw op basis van door uzelf aangeleverde ontwerpen, aan- en verbouwingen, en renovaties. Meer weten over wat wij als aannemer in omgeving Arnhem voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

De 10 standaard basisontwerpen

Bouwbedrijf P. van Brenk werkt met 10 standaard basisontwerpen voor nieuwbouwhuizen. Deze 10 basisontwerpen zijn nog volledig aan te passen naar uw wensen en eisen van het bestemmingsplan. Vanuit onze 10 standaard basisontwerpen kunt u dus uw droomhuis bouwen! Daarnaast werken wij altijd samen met een vaste architect, die voor u klaar staat om uw perfecte huis te ontwerpen. Wilt u bijvoorbeeld een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kap woning laten bouwen? Ziet u uw droomhuis tussen één van onze standaard basisontwerpen staan, maar wilt u toch nog een paar dingen aanpassen? Of heeft u al een bouwkavel aangekocht met eigen ontwerp? Het kan allemaal bij Bouwbedrijf P. van Brenk, uw aannemer té Arnhem en omgeving!

Wat kunt u van ons als aannemer in omgeving Arnhem verwachten?

Het leveren van hoge kwaliteit staan bij Bouwbedrijf P. van Brenk als aannemer in Arnhem altijd voorop! Door onze jarenlange ervaring en expertise in het realiseren van nieuwbouwprojecten, weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat u volkomen tevreden bent met uw droomhuis. Daarom geven wij altijd 5 jaar garantie op verborgen gebreken en 10 jaar garantie op constructieve gebreken. Daarnaast doen wij ons uiterste best om u in het voortraject zo goed mogelijk te begeleiden en te informeren. U kunt van te voren al uw wensen en eisen kenbaar maken en wij zorgen ervoor dat u tijdens of achteraf de bouw nergens spijt van krijgt. Als aannemer in Arnhem verzorgen we advies, het ontwerp, vergunningen en de uitvoering van nieuwbouwprojecten. Wij vertalen uw wensen tot uw droomhuis!

Over onze dienstverlening

Bouwbedrijf P. van Brenk is een aannemer te Arnhem in de breedste zin van het woord. Wij leveren namelijk verschillende diensten. U kunt bij ons terecht voor:

  • Nieuwbouw: aan de hand van een standaard basisontwerp, dan wel een ontwerp van uzelf of uw architect;
  • Aan- en verbouw: wij ontzorgen u wat betreft de complete aanbouw of verbouwing;
  • Renovatie: woont u in een wat ouder huis? Na een renovatie door ons kan het gerenoveerde object weer jaren mee.

Wij willen niet dat u onnodig risico loopt. Daarom hoeft u een termijn bij ons pas betalen wanneer wij deze gereed hebben.

Waarom kiezen voor Bouwbedrijf P. van den Brenk?

Bij Bouwbedrijf P. van den Brenk houden we wel van een uitdaging. Deel daarom vooral uw eigen bouwideeën, dan denken we graag met u mee in mogelijkheden. Want dat is wat we doen als uw aannemer in Arnhem, we denken niet in problemen, maar in mogelijkheden. Dankzij onze ruime ervaring weten we hoeveel wij aankunnen en hoeveel er mogelijk is, maar die grens blijven we graag bij ieder project overschrijden. Het positief doen verrassen of gewoon helemaal tevreden stellen van de klant staat bij ons voorop, maar stiekem verbazen we onszelf ook elke keer graag een beetje. Bij Bouwbedrijf P. van den Brenk zitten we zeker niet stil. We blijven graag innoveren, zodat we de beste aannemer in Arnhem zijn voor het realiseren van droomhuizen.

Daarnaast houden we van directe lijnen en duidelijke communicatie. Zo kunnen we samen in goed overleg te werk gaan en uw droomhuis realiseren. Dankzij onze duidelijk en vooral directe communicatie weet u altijd waar u aan toe bent. Indien gewenst kunnen we u altijd tussentijdse updates geven over de status van de bouw. Wanneer we ergens tegenaan lopen, hoort u dat tevens direct van ons. Het is uw bouwproject waar wij verantwoordelijk voor zijn, dus natuurlijk mag u altijd weten hoe het ervoor staat. Wanneer de ontwerpen klaar zijn en wij een bouwplanning maken, wordt deze gedetailleerd met u doorgesproken, zodat u het project op de voet kunt volgen indien gewenst.

Vragen of meer informatie?

Wordt het tijd om uw droomhuis te laten realiseren? Wilt u een aannemer uit Arnhem inschakelen om uw nieuwbouwproject te laten bouwen? Ziet u uw droomhuis staan tussen onze basisontwerpen? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of het contactformulier. U kunt ons per telefoon bereiken op het nummer 06-51290795. Wij staan u graag te woord. Bij Bouwbedrijf P. van Brenk bent u aan het juiste adres om uw droomhuis te laten bouwen!

Contact opnemen
Return to top of page