Aannemer Didam

Een aannemer Didam nodig voor nieuwbouw huis zoals u wenst. Wilt u zelf de regie in handen houden? Kijk op onze voorbeeld huizen die wij bouwen in Didam.

Aannemer Didam
Aannemer Didam

Aannemer Didam bouwt nieuwbouw

Heeft u een mooi ontwerp voor een vrijstaand huis of een twee-onder-een-kap woning en wilt u uw nieuwbouwhuis laten bouwen? Bouwbedrijf P. van Brenk is úw aannemer te Didam en omgeving op het gebied van nieuwbouw, aan- en verbouw en werkzaamheden. Met onze zeer hoge orderwaarde zijn al meerdere generaties Bouwbedrijf van Brenk voorgegaan om voor onze klanten hun droomhuis te bouwen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? En bent u nieuwsgierig wat Bouwbedrijf P. van Brenk voor u kan betekenen als aannemer te Nijmegen? Bekijk dan uw mogelijkheden op onze website! Ook kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, of het bespreken van de mogelijkheden. Bouwbedrijf P. van Brenk is uw aannemer te Didam of omgeving. U kan onze voorbeeld woningen met elkaar vermengen. Niets is ons te dol.

Bouwbedrijf P. van Brenk heeft al vele jaren ervaring en expertise op het gebied van nieuwbouw, aan- en verbouw en rennovatie van utiliteit- en woningbouw. Wij werken ook als aannemer te Nijmegen . Bouwbedrijf Didam werkt in een straal van 1 uur rijden rondom Didam. Zie hier onze voorbeeldwoningen.

Huis bouwen voor 2 families in Didam

Het hoofdwerk van Bouwbedrijf P. van Brenk is het bouwen van nieuwbouwhuizen. Specifieke huizen zoals ouders die samen met eigen kind een huis kopen. Dus nieuwbouw huis voor 4 personen bouwen. Deze categorie eisen specifieke privacy wensen. Dit geld ook voor de categorie buren die samen een huis gaan kopen. Wilt u een vrijstaand huis, een twee-onder-een-kap woning of een bijgebouw laten bouwen en financieren? Wij gaan graag voor u aan de slag! Wij weten de maatschappijen die u willen financieren. Wij werken met 10 standaard basisontwerpen, die volledig zijn aan te passen naar uw wensen en eisen van het bestemmingsplan. Daarnaast werken wij samen met een vaste architect, die voor u een ontwerp kan maken. Heeft u al een ontwerp laten maken door een architect en beschikking over een bouwkavel? Ook dan gaan wij graag voor u aan de slag!

Bouwbedrijf Didam veel keuze woningen

In alle gevallen geldt dat u pas een termijn hoeft te betalen wanneer deze door ons voltooid is. Daardoor loopt u geen risico. Bouwbedrijf P. van Brenk is een aannemer in Didam die u graag goed op weg helpt als u zelf een woning wilt laten bouwen. Daarom kunt u bij ons ‘makkelijk’ beginnen en heeft u de keuze uit 10 standaard basisontwerpen voor het bouwen van nieuwbouwhuizen. Deze 10 standaard basisontwerpen zijn nog volledig aanpasbaar aan al uw wensen. Peter is ook aannemer in Apeldoorn.

Na het kiezen van een basisontwerp hoeft u dus absoluut geen basiswoning te verwachten. Hierbinnen kunt u aanpassen en toevoegen wat u maar wilt. Dus heeft u straks een standaard ontwerp uitgekozen, maar wilt u toch nog een aantal dingen veranderen? Ziet u in één van onze standaard basisontwerpen uw droomhuis, maar wilt u deze toch nog net iets aanpassen of twee basisontwerpen als het ware samenvoegen? Dat kan! Het is allemaal mogelijk bij Bouwbedrijf P. van Brenk.

Bouwen in Didam na goedkeuring

Wij beginnen pas met bouwen als u helemaal tevreden bent met de bouwtekening. En we denken heel graag met u mee over een unieke invulling van uw ontwerp. Laat ons ook gerust weten wat uw wensen zijn, dan laten wij u wel weten wat er wel en niet mogelijk is in het bouwproces. Goed om te weten is dat wij erom bekend staan te denken in oplossingen waardoor we al heel veel klanten blij gemaakt hebben met een droomwoning.

Waarom uw echte dromen voor u houden als u kunt samenwerken met een aannemer in Didam die niet denkt in problemen, maar in oplossingen? Precies, laat u dus niet tegenhouden door – in uw ogen – onhaalbare woondromen! We denken maar al te graag met u mee, zodat u beseft wat al uw mogelijkheden zijn. Deel vooral uw eigen bouwideeën met ons, wij beschikken wel over de deskundigheid om u te vertellen wat er wel en niet mogelijk is.

Kies het basisontwerp en verwerk je wensen en dromen

Door samen met onze vaste architect te ontwerpen, weten zowel u als wij 100% zeker dat uw wensen daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden. U hoeft bij ons niet zelf alles te weten qua ontwerp, wij helpen u met de basis en u kunt binnen een basisontwerp alle aanpassingen en wensen doen die u wilt.  Wilt u beginnen met het bouwen van uw huis in Didam? Wilt u meer informatie, de brochure, de tekeningen en/of de prijslijst van onze 10 standaard basisontwerpen zien? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze bij Bouwbedrijf P. van Brenk? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 06-51290795.

Maak een afspraak voor de start van uw droomhuis of vraag vrijblijvend naar meer informatie

Mobiel: 06-51290795
Email: bouwbedrijf@pvanbrenk.nl

Kantoor- en Postadres:
Bouwbedrijf P. van Brenk B.V.
Bergweg 19A
3911 VA Rhenen

Vragen of offerte?

Starten met de bouw van uw droomhuis? Informeer dan eerst naar de mogelijkheden.