Skip links

Aannemer Ede

Wilt u beginnen met de start van uw droomhuis in Ede of omgeving? Of wilt u iets laten verbouwen of renoveren? Bent u daarvoor op zoek naar een aannemer te Ede? Bij Bouwbedrijf P. van Brenk kunt u uw droomhuis kiezen uit 10 standaard basisontwerpen, die elk volledig aanpasbaar zijn aan uw wensen en eisen. Ook kunnen wij de nieuwbouw van uw eigen ontwerp verzorgen.

Bouwbedrijf P. van Brenk is gespecialiseerd in nieuwbouw, aan- en verbouw en rennovatie werkzaamheden voor utiliteit- en woningbouw. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij als aannemer in Ede en omgeving bieden? Bekijk dan uw mogelijkheden op de website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Graag komen we met u in contact om uw project door te nemen.

De mogelijkheden bij Bouwbedrijf P. van Brenk

Bouwbedrijf P. van Brenk heeft als aannemer in Ede jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw, aan- en verbouw en renovatiewerkzaamheden met zeer hoge orderwaarde. Met als hoofdwerk nieuwbouw en nieuwbouwprojecten, hebben wij al voor vele klanten hun droomhuis gerealiseerd. Wilt u ook graag uw eigen bouwproject starten en zoekt u een aannemer in Ede die zeer ruim met u meedenkt en u ideeën geeft voor uw eigen bouwproject? Dan bent u bij Bouwbedrijf P. van Brenk aan het juiste adres. We denken maar al te graag met u mee, zodat u beseft wat al uw mogelijkheden zijn. Deel vooral uw eigen bouwideeën met ons, wij beschikken wel over de deskundigheid om u te vertellen wat er wel en niet mogelijk is.

Door samen met uw aannemer te ontwerpen, weten zowel u als wij 100% zeker dat uw wensen daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden. U hoeft bij ons ook echt niet zelf alles al te weten qua ontwerp, wij helpen u met de basis en u kunt binnen een basisontwerp alle aanpassingen doen die u wilt.

Als aannemer te Ede werken we met 10 standaard basisontwerpen voor een nieuwbouwproject. Deze basisontwerpen vormen de basis van uw droomhuis en kunnen elk volledig aangepast worden aan uw wensen en eisen van het bestemmingsplan. Zo kunt u verder bouwen op onze basisontwerpen! Heeft u al een bouwkavel met eigen ontwerp? Of wilt u liever een ontwerp laten maken door onze vaste architect? Dat kan natuurlijk ook! Naast onze 10 standaard basisontwerpen, kunt u ook bij ons terecht om uw eigen ontwerp te laten bouwen! Neem gerust contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Over onze dienstverlening

Bouwbedrijf P. van Brenk is een aannemer te Ede die diverse diensten levert. Wij zijn onder meer in te schakelen voor:

  • Nieuwbouw: aan de hand van een standaard basisontwerp, of een ontwerp van uw zelf (en uw architect);
  • Aan- en verbouw: wij verzorgen deze van A tot Z, van het advies tot het ontwerp, de vergunning en natuurlijk de verbouwing zelf;
  • Renovatie: wij renoveren het door u gewenste object tot deze weer als nieuw is;

Om te zorgen dat u geen risico loopt hoeft u bij ons pas een termijn te betalen wanneer deze daadwerkelijk gereed is.

Wat kunt u van ons als aannemer te Ede verwachten?

Omdat wij als aannemer nabij Ede al jarenlange ervaring hebben op het gebied van bouwen, kunt u bij ons altijd een zeer hoge kwaliteit verwachten. Om dit te garanderen, geven wij onze klanten altijd een garantie van 5 jaar op verborgen gebreken en 10 jaar garantie op constructieve gebreken. Bouwbedrijf P. van Brenk is gevestigd in Rhenen, waar u terecht kunt voor al uw vragen over droomhuis. Wij verzorgen voor onze klanten een goed en passend advies, indien gewenst het ontwerp, vergunningen en de uitvoering van uw te bouwen droomhuis. In het proces doen wij ons uiterste best om u zo goed mogelijk te begeleiden en te informeren, zodat u tijdens of achteraf de bouw nergens spijt van krijgt en precies het droomhuis krijgt dat u voor ogen heeft!

Leef u uit, geen idee is te gek!

Bij Bouwbedrijf P. van Brenk staan we open voor bijzondere ideeën. Hoe gaaf is het om innovatieve bouwideeën om te zetten in succesvolle bouwprojecten? Wij worden daar heel enthousiast van! We verbazen u als klant graag met de zeer ruime mogelijkheden die u heeft, maar we verbazen onszelf ook graag van ons eigen kunnen door de lat steeds een beetje hoger te leggen. Wij staan niet graag stil en blijven graag interessante bouwprojecten oppakken om u uw droomhuis te geven! Hopelijk ziet u in ons de enthousiaste en professionele aannemer in Ede waar u naar zoekt.

Neem gerust contact op met de aannemer te Ede!

Heeft u een aannemer nodig voor uw bouwproject in Ede? Ben u enthousiast geworden van onze standaard basisontwerpen en wilt u daar graag op verder bouwen? Of wilt u meer informatie over wat wij als aannemer te Ede voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 06-51290795 of het contactformulier in te vullen. Uw wensen vertalen wij graag tot uw droomhuis!

Contact opnemen
Return to top of page