Aannemer Rhenen

Wilt u u een nieuwbouwhuis laten bouwen in Rhenen, Elst of Achterberg? Zoekt u een aannemer Rhenen die op budget bouwt en samen met u de mogelijkheden bespreekt? Aannemer P. van Brenk van aannemersbedrijf Rhenen helpt u bouwen aan de toekomst ⭐.

Heeft u een ontwerp klaarliggen voor een vrijstaand huis ✔️ of een twee-onder-een-kap woning in Rhenen, Elst of Achterberg, en wilt u uw nieuwbouwhuis laten bouwen? Aannemer in Rhenen P. van Brenk is úw aannemer te Rhenen en omgeving op het gebied van nieuwbouw, aan- en verbouw en renovatie werkzaamheden. Kavel in Rhenen gekocht of optie op een kavel in Elst (U) of Achterberg? Kijk naar naar deze schitterende voorbeeldhuizen.

Aannemer Rhenen na goed overleg

Bouwbedrijf Rhenen
Bouwbedrijf Rhenen

Met onze hoge orderwaarde zijn al meerdere generaties Bouwbedrijf van Brenk voorgegaan om voor onze klanten, na goed overleg hun nieuwbouwhuis in Rhenen te bouwen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?  En bent u nieuwsgierig wat Bouwbedrijf P. van Brenk voor u kan betekenen als aannemer te Rhenen? Bekijk uw mogelijkheden op onze website! Ook kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, of het bespreken van de mogelijkheden. Aannemer Rhenen P. van Brenk is uw aannemer in Rhenen en omgeving. Ook een huis bouwen in Veenendaal is geen probleem.

Huis bouwen in Elst (U)

Nieuw huis bouwen in Elst (U)? Peter van Brenk heeft veel huizen in Elst (U) gebouwd. Zowel in de kern als de rand van Elst (U) staan diverse jaren 30 woningen. Zie hieronder de afbraak van een oude woning aan de Vissersweg te Elst (U).  De eigenaren hebben de oude woning gesloopt en door bouwbedrijf P. van Brenk een nieuw huis laten maken.
Huis bouwen in Elst (U)
Huis bouwen in Elst (U)

Nieuwbouw huis bouwen met Bouwbedrijf P. van Brenk

Bouwbedrijf P. van Brenk heeft al vele jaren ervaring en expertise op het gebied van nieuwbouw, aan- en verbouw en rennovatie van utiliteit- en woningbouw. Als aannemer te Rhenen willen wij werk van de bovenste plank leveren. Daarom staat een hoge kwaliteit leveren altijd boven aan het prioriteitenlijstje. Daarom krijgt elke klant 5 jaar garantie op verborgen gebreken en 10 jaar garantie op constructieve gebreken. Het hoofdwerk van Bouwbedrijf P. van Brenk is het bouwen van nieuwbouwhuizen.

Wilt u een vrijstaand huis, een twee-onder-een-kap woning of een bijgebouw laten bouwen? Wij gaan graag voor u aan de slag! Wij werken met 10 standaard basisontwerpen, die volledig zijn aan te passen naar uw wensen en eisen van het bestemmingsplan.  Mocht het zijn dat het budgettair niet past dan kunnen wij samen zoeken naar een oplossing.

Daarnaast werken wij samen met een vaste architect, die voor u een ontwerp kan maken. Heeft u al een ontwerp laten maken door een architect en beschikking over een bouwkavel? Ook dan gaan wij graag voor u aan de slag! Over onze dienstverlening. U kunt ons als aannemer inschakelen voor diverse diensten. Bouwbedrijf P. van Brenk verzorgt onder meer de volgende diensten:

  • Nieuwbouw: op basis van een van onze standaard basisontwerpen of uw eigen ontwerp (al dan niet met hulp van een architect);

In alle gevallen geldt dat u pas een termijn hoeft te betalen wanneer deze door ons voltooid is. Daardoor loopt u geen risico.

Bouwbedrijf P. van Brenk helpt u

Bouwbedrijf P. van Brenk is een aannemer die u graag goed op weg helpt als u zelf een woning wilt laten bouwen. Daarom kunt u bij ons ‘makkelijk’ beginnen en heeft u de keuze uit 10 standaard basisontwerpen voor het bouwen van nieuwbouwhuizen. Deze 10 standaard basisontwerpen zijn nog volledig aanpasbaar aan al uw wensen en mogelijkheden. Na het kiezen van een basisontwerp hoeft u dus absoluut geen basiswoning te verwachten. Hierbinnen kunt u aanpassen en toevoegen wat u maar wilt. Dus heeft u straks een standaard ontwerp uitgekozen, maar wilt u toch nog een aantal dingen veranderen?

Ziet u in één van onze standaard basisontwerpen uw droomhuis, maar wilt u deze toch nog net iets aanpassen of twee basisontwerpen als het ware samenvoegen? Dat kan! Het is allemaal mogelijk bij Bouwbedrijf P. van Brenk. Aannemer Rhenen begint pas met bouwen als u helemaal tevreden bent met de bouwtekening. Wij denken graag met u mee over een unieke invulling van uw eigen ontwerp. Laat ons ook gerust weten wat uw wensen zijn, dan laten wij u wel weten wat er wel en niet mogelijk is in het bouwproces. Goed om te weten is dat wij erom bekend staan te denken in oplossingen waardoor we al heel veel klanten blij gemaakt hebben met een droomwoning. Als aannemer te Rhenen weten wij al uw wensen uiteindelijk tot een mooi project te vertalen en zorgen we ervoor dat u tijdens of na de bouw nergens spijt van krijgt.

Bouwbedrijf in Rhenen bouwt je droomwoning

Huis bouwen Rhenen
Huis bouwen Rhenen

Laat ons uw woondroom verwezenlijken. Waarom uw echte dromen voor u houden als u kunt samenwerken met een aannemer in Rhenen die niet denkt in problemen maar in oplossingen? Precies, laat u dus niet tegenhouden door – in uw ogen – onhaalbare woondromen! We denken maar al te graag met u mee, zodat u beseft wat al uw mogelijkheden zijn. Deel vooral uw eigen bouwideeën met ons, wij beschikken wel over de deskundigheid om u te vertellen wat er wel en niet mogelijk is.

Het is zelfs mogelijk om een huis te kopen en te bouwen met 4 personen. Door samen met onze vaste architect te ontwerpen, weten zowel u als wij 100% zeker dat uw wensen daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden. U hoeft bij ons ook echt niet zelf alles al te weten qua ontwerp. Wij helpen u met de basis en u kunt binnen een basisontwerp alle aanpassingen doen die u wilt. De keuze is geheel aan u.

Wilt u beginnen met het bouwen van uw droomhuis? Wilt u meer informatie, de brochure, de tekeningen en/of de prijslijst van onze 10 standaard basisontwerpen zien? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze bij Bouwbedrijf P. van Brenk? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 06-51290795 of door het contactformulier in te vullen. Wellicht woont u niet in de regio van Rhenen. Zoekt u bijvoorbeeld een aannemer in Nijmegen? Ook daar bouwen wij nieuwbouwhuizen. Graag vertellen we u meer over wat wij als aannemer in Rhenen en omgeving voor u kunnen betekenen. Wij staan voor u klaar om uw droomhuis te bouwen!

Maak een afspraak voor de start van uw droomhuis of vraag vrijblijvend naar meer informatie. Kijk ook eens op onze pagina van opgeleverde woningen.

We staan u graag te woord

Mobiel: 06-51290795
Email: bouwbedrijf@pvanbrenk.nl

Kantoor- en Postadres:
Bouwbedrijf P. van Brenk B.V.
Bergweg 19A
3911 VA Rhenen

Kan u mij vertellen als aannemer van Rhenen waar ik overal aan moet denken als ik een nieuwbouwhuis laat bouwen?

Peter van Brenk, aannemer Rhenen, adviseert u om eerst te laten berekenen voor hoeveel geld u een huis kan kopen. Heeft u een kavel of een optie op een kavel in de regio van Rhenen? Laat ons weten wat uw wensen zijn. Aan de hand van uw wensen en mogelijkheden halen wij u al veel werk uit handen.

Kan u ons vertellen wat het kost als wij u als aannemer van Rhenen een nieuwbouwhuis laten bouwen?

Wij adviseren u om eerst uit de rubriek Basis ontwerpen een woning te kiezen. U krijgt z.s.m. antwoord over prijzen. Weet dat u nog talloze mogelijkheden heeft om het basisontwerp te wijzigen. Aannemer Rhenen, Peter van Brenk gaat graag met u in overleg. Mocht het zo zijn dat het financieel lastig wordt? We kunnen samen met u kijken naar aanpassingen zodat het toch uw droomhuis blijft. Peter van Brenk, aannemer Rhenen bouwt op budget.

Vragen of offerte?

Starten met de bouw van uw droomhuis? Informeer dan eerst naar de mogelijkheden.