De start aan uw droomhuis

Wilt u een vrijstaande woning, een twee-onder-een-kap woning of een bijgebouw? Wij kunnen dat voor u regelen!

We hebben een aantal standaard basis ontwerpen welke volledig aan te passen zijn naar uw wensen en naar de eisen van het bestemmingsplan. Ook kan u uw eigen ontwerp laten maken via onze vaste architect. U kunt natuurlijk ook zelf al een ontwerp hebben laten maken door een architect. Dit ontwerp kan Bouwbedrijf P. van Brenk B.V. uiteraard ook voor u bouwen. U heeft natuurlijk wel een kavel nodig om de nieuwbouw woning op te zetten.

Nieuwbouw

Eerste stappen

U kunt bij ons op kantoor in Rhenen langs komen zodat u uw wensen kenbaar kan maken aan ons. Dit kan ook al wanneer u nog niet een kavel aangekocht heeft. Wij zullen u zoveel mogelijk proberen te begeleiden hierin zodat u een juiste keuze kan maken.

Basis ontwerpen

We hebben een aantal standaard basis ontwerpen welke volledig aan te passen zijn naar uw wensen en naar de eisen van het bestemmingsplan.

Advies, ontwerp, vergunningen en uitvoering

Bouwbedrijf P. van Brenk B.V. verzorgt advies, het ontwerp, vergunningen en de uitvoering van uw nieuw te bouwen project. Ook het amoveren van bestaande objecten regelen wij van A tot Z.

Garantie

Kwaliteit leveren heeft hoge prioriteit voor ons. Wij geven 5 jaar garantie op verborgen gebreken en 10 jaar garantie op constructieve gebreken.

Betaling

U loopt bij ons geen risico, u hoeft pas een termijn te betalen wanneer deze gereed is.

Kijkdagen

We kunnen tijdens de bouw een aantal kijkdagen inplannen zodat u van begin tot eind alles kunt blijven bekijken.

Tuin

Ook kunt u bijvoorbeeld al van te voren aangeven hoe u de tuin na de bouw wilt hebben, wij kunnen dan bijvoorbeeld al gebroken puin of zand rondom uw woning aanbrengen.

Maak een afspraak voor de start van uw droomhuis of vraag vrijblijvend naar meer informatie

We staan u graag te woord

Versturen