Bouwbedrijf Zutphen

Bouwbedrijf Zutphen
Bouwbedrijf Zutphen
Nieuwbouwhuis bouwen in Zutphen

Aannemer en bouwbedrijf Zutphen bouwt schitterende nieuwbouwhuizen voor elk budget. Bekijk de voorbeeld basis woningen en maak een keuze. U kan er zelfs voor kiezen om 2 woningen te mengen tot één huis. Stel nu dat de nieuwbouwwoning te duur wordt dan gaat P. van Brenk van bouwbedrijf Zutphen rekenen hoe je deze woning toch kan kopen. Een nieuwbouwwoning op budget laten bouwen.

Bouwbedrijf Zutphen flexibel

Aannemer Zutphen, Peter van Brenk is zeer flexibel omdat:

  • 6 dagen per week bereikbaar
  • Diverse stijlen van huizen in 1 woning toepassen
  • Eigen inbreng en fantasie wordt zeer gewaardeerd en toegepast

Bouwbedrijf Zutphen maakt de berekening voor u. Moeten er zaken worden aangepast dan gaan wij dat snel doen. Uiteraard werken wij met een vaste architect. Heeft u zelf een architect dan is dat geen enkel probleem.

Aannemer Zutphen bouwt ook voor grote groepen

Sinds 2017 bouwt bouwbedrijf Zutphen van Peter van Brenk grote huizen voor onderstaande groepen.

  1. Ouders die met eigen kind en partner een huis gaan bouwen
  2. Broers en zussen die met 4 personen in 1 hypotheek zitten en willen bouwen
  3. Buren die nu een twee onder één kap woning hebben samen met 4 personen gaan bouwen

De kennis die je hier voor nodig hebt heeft te maken met privacy indeling. Buren die samen gaan bouwen hebben een iets andere indeling dan als je met één familie een huis koopt.

Woningmarkt bestaande woningen duur in Zutphen

De huizenprijzen zijn erg hoog in Nederland. Ook in Zutphen betaal je veel geld voor een bestaande woning. Kan jij een kavel kopen en weet jij voor hoeveel geld je een nieuwbouwhuis in Zutphen kan laten bouwen? Neem gerust contact op met Peter van Brenk, Bouwbedrijf Zutphen. Peter is ook aannemer Arnhem. Ook in Arnhem wordt er volop gebouwd voor grote en kleinere families.

Huis slopen en nieuw bouwen in Zutphen

Omdat het moeilijk is om aan een kavel te komen laten klanten vaak de oude woning slopen en bouwen vervolgens een nieuwe woning. Bouwbedrijf Zutphen heeft regelmatig deze klantengroep. In principe kost een huis slopen niet zoveel geld. Het kan echter zijn dat men van alles tegenkomt en de sloop dus wat duurder wordt. Slooprijzen van oude woningen variëren tussen de € 3.500,- en de € 12.000,-. Uiteraard kunnen deze prijzen wijzigen.

Aannemer Peter van Brenk heeft in 2021 als bouwbedrijf Apeldoorn een huis gesloopt en een jaren 30 woning nieuw gebouwd. Het zijn vaak huizen die verkregen zijn uit een erfenis. Ook zijn het vaak woningen waar geen hypotheek meer op zit.

Vragen of offerte?

Starten met de bouw van uw droomhuis? Informeer dan eerst naar de mogelijkheden.