Een bouwbedrijf nodig om uw woning te laten bouwen?

Een bouwbedrijf nodig om uw woning te laten bouwen?

Wilt u uw woning laten bouwen door een betrouwbaar bouwbedrijf? Heeft u een mooi ontwerp klaarliggen voor een vrijstaand huis of een twee-onder-een-kap woning en wilt u uw nieuwbouwhuis laten bouwen? Bouwbedrijf P. van Brenk is úw bouwbedrijf op het gebied van nieuwbouw, aan- en verbouw en renovatie werkzaamheden. Met onze zeer hoge orderwaarde zijn al meerdere generaties Bouwbedrijf van Brenk voorgegaan om voor onze klanten hun droomhuis te bouwen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? En bent u nieuwsgierig wat Bouwbedrijf P. van Brenk voor u kan betekenen als aannemer te Nijmegen? Bekijk dan uw mogelijkheden op onze website! Ook kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, of het bespreken van de mogelijkheden.

Bouwbedrijf P. van Brenk is uw bouwbedrijf om uw woning door te laten bouwen.

Bouwbedrijf P. van Brenk heeft al vele jaren ervaring en expertise op het gebied van nieuwbouw, aan- en verbouw en rennovatie van utiliteit- en woningbouw. Als aannemer te Nijmegen willen wij werk van de bovenste plank leveren. Daarom staat een hoge kwaliteit leveren altijd boven aan het prioriteitenlijstje. Daarom krijgt elke klant 5 jaar garantie op verborgen gebreken en 10 jaar garantie op constructieve gebreken. Het hoofdwerk van Bouwbedrijf P. van Brenk is het bouwen van nieuwbouwhuizen. Wilt u een vrijstaand huis, een twee-onder-een-kap woning of een bijgebouw laten bouwen? Wij gaan graag voor u aan de slag! Wij werken met 10 standaard basisontwerpen, die volledig zijn aan te passen naar uw wensen en eisen van het bestemmingsplan. Daarnaast werken wij samen met een vaste architect, die voor u een ontwerp kan maken. Heeft u al een ontwerp laten maken door een architect en beschikking over een bouwkavel? Ook dan gaan wij graag voor u aan de slag!

Bouwbedrijf P. van Brenk is uw aannemer te Apeldoorn of omgeving

Bouwbedrijf P. van Brenk heeft al vele jaren ervaring en expertise op het gebied van nieuwbouw, aan- en verbouw en rennovatie van utiliteit- en woningbouw. Als aannemer te Apeldoorn willen wij werk van de bovenste plank leveren. Daarom staat een hoge kwaliteit leveren altijd boven aan het prioriteitenlijstje. Daarom krijgt elke klant 5 jaar garantie op verborgen gebreken en 10 jaar garantie op constructieve gebreken. Het hoofdwerk van Bouwbedrijf P. van Brenk is het bouwen van nieuwbouwhuizen. Wilt u een vrijstaand huis, een twee-onder-een-kap woning of een bijgebouw laten bouwen? Wij gaan graag voor u aan de slag! Wij werken met 10 standaard basisontwerpen, die volledig zijn aan te passen naar uw wensen en eisen van het bestemmingsplan. Daarnaast werken wij samen met een vaste architect, die voor u een ontwerp kan maken. Heeft u al een ontwerp laten maken door een architect en beschikking over een bouwkavel? Ook dan gaan wij graag voor u aan de slag!

U kunt ons als aannemer in Apeldoorn inschakelen voor diverse diensten. Bouwbedrijf P. van Brenk verzorgt onder meer de volgende diensten:

  • Nieuwbouw: op basis van een van onze standaard basisontwerpen of uw eigen ontwerp (al dan niet met hulp van een architect);

In alle gevallen geldt dat u pas een termijn hoeft te betalen wanneer deze door ons voltooid is. Daardoor loopt u geen risico Onze 10 standaard basisontwerpen.

Bouwbedrijf P. van Brenk is een aannemer in Apeldoorn die u graag goed op weg helpt als u zelf een woning wilt laten bouwen. Daarom kunt u bij ons ‘makkelijk’ beginnen en heeft u de keuze uit 10 standaard basisontwerpen voor het bouwen van nieuwbouwhuizen. Deze 10 standaard basisontwerpen zijn nog volledig aanpasbaar aan al uw wensen. Na het kiezen van een basisontwerp hoeft u dus absoluut geen basiswoning te verwachten. Hierbinnen kunt u aanpassen en toevoegen wat u maar wilt. Dus heeft u straks een standaard ontwerp uitgekozen, maar wilt u toch nog een aantal dingen veranderen? Ziet u in één van onze standaard basisontwerpen uw droomhuis, maar wilt u deze toch nog net iets aanpassen of twee basisontwerpen als het ware samenvoegen? Dat kan! Het is allemaal mogelijk bij Bouwbedrijf P. van Brenk. Wij beginnen pas met bouwen als u helemaal tevreden bent met de bouwtekening. En we denken heel graag met u mee over een unieke invulling van uw ontwerp. Laat ons ook gerust weten wat uw wensen zijn, dan laten wij u wel weten wat er wel en niet mogelijk is in het bouwproces. Goed om te weten is dat wij erom bekend staan te denken in oplossingen waardoor we al heel veel klanten blij gemaakt hebben met een droomwoning. Als aannemer te Apeldoorn weten wij al uw wensen uiteindelijk tot een mooi project te vertalen en zorgen we ervoor dat u tijdens of na de bouw nergens spijt van krijgt. Laat ons uw woondroom verwezenlijken. Ook starters die een starterswoning willen bouwen zijn welkom.

Waarom uw echte dromen voor u houden als u kunt samenwerken met een aannemer in Apeldoorn die niet denkt in problemen, maar in oplossingen? Precies, laat u dus niet tegenhouden door – in uw ogen – onhaalbare woondromen! We denken maar al te graag met u mee, zodat u beseft wat al uw mogelijkheden zijn. Deel vooral uw eigen bouwideeën met ons, wij beschikken wel over de deskundigheid om u te vertellen wat er wel en niet mogelijk is. Door samen met onze vaste architect te ontwerpen, weten zowel u als wij 100% zeker dat uw wensen daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden. U hoeft bij ons ook echt niet zelf alles al te weten qua ontwerp, wij helpen u met de basis en u kunt binnen een basisontwerp alle aanpassingen doen die u wilt. De keuze is geheel aan u.

Wilt u beginnen met het bouwen van uw droomhuis? Wilt u meer informatie, de brochure, de tekeningen en/of de prijslijst van onze 10 standaard basisontwerpen zien? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze bij Bouwbedrijf P. van Brenk? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 06-51290795 of door het contactformulier in te vullen. Graag vertellen we u meer over wat wij als aannemer in Apeldoorn en omgeving voor u kunnen betekenen. Wij staan voor u klaar om uw droomhuis te bouwen!

Maak een afspraak voor de start van uw droomhuis of vraag vrijblijvend naar meer informatie

Mobiel: 06-51290795
Email: bouwbedrijf@pvanbrenk.nl

Kantoor- en Postadres:
Bouwbedrijf P. van Brenk B.V.
Bergweg 19A
3911 VA Rhenen

Vragen of offerte?

Starten met de bouw van uw droomhuis? Informeer dan eerst naar de mogelijkheden.