Huis bouwen

Een eigen huis bouwen in 2023? Wilt u een eigen woning bouwen in 2023 en heeft u al uw gedachten laten gaan over een ontwerp van de nieuwbouwwoning? Wellicht heeft u een mooi ontwerp klaarliggen voor een vrijstaand huis of een twee-onder-een-kap woning en wilt u uw nieuwbouwhuis bouwen in 2023?

Bouwbedrijf P. van Brenk is úw aannemer en denkt graag met u mee.  Wij zijn sterk in het toepassen van uw bouwwensen in de nieuwbouwwoning. Zie hieronder de voorbeeldwoningen. U mag ook een deel van de ene woning en een deel van de andere woning nemen. Uw eigen wensen mag u ook toevoegen in uw droomhuis. Een eigen huis bouwen moet ook echt eigen zijn.

Eigen huis bouwen na voldoende inzage woningen in 2023

Met onze zeer hoge orderwaarde zijn al meerdere generaties Bouwbedrijf van Brenk voorgegaan om voor onze klanten hun droomhuis te bouwen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? En bent u nieuwsgierig wat Bouwbedrijf P. van Brenk voor u kan betekenen als aannemer in 2023? Zowel de voorbeeldhuizen als de opgeleverde woningen kan u allemaal hier zien. Het valt hierbij op dat de geleverde woningen hier en daar afwijken van de voorbeeld huizen. Huis bouwen naar wens van de opdrachtgever is daar de oorzaak van. U kan geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over een huis bouwen, of over het bespreken van de mogelijkheden. Want extra mogelijkheden zijn vaak gekoppeld aan uw wensen. Weten wij vooraf uw wensenlijstje dan hoeft dat vaak niet veel duurder te worden. Huis bouwen in 2022 lukt niet meer, voor 2023 is een nieuwbouwhuis bouwen mogelijk.

Een woning bouwen met P. van Brenk

Bouwbedrijf P. van Brenk heeft al vele jaren ervaring en expertise op het gebied van nieuwbouwwoningen, aan- en verbouw en rennovatie van utiliteit- en woningbouw. Als aannemer zijn wij altijd bezig om een standaard woning persoonlijk te maken voor de klant. Jullie eigen huis bouwen aangevuld met zijn eigen wensen. Wij bouwen met een klein team en hebben oog voor persoonlijke zaken. Huis bouwen in Apeldoorn doen wij ook, dit is minder dan een uur rijden. Ook in Apeldoorn is het al mogelijk om in 2023 nog een nieuwbouwhuis te bouwen.

Huis bouwen met klein team met empathisch vermogen

Met een klein team wordt de bouw besproken. U kan er vanuit gaan dat elke medewerker de wensen van de klant kent. Buiten weersomstandigheden en Corona om loopt de bouw zelden uit. Heeft u een basiswoning gevonden en uw wensen aangegeven? Is de tekening goedgekeurd? Pas dan gaan wij aan de slag om een huis te bouwen. Voorbereidingen zijn erg belangrijk en worden volledig afgestemd op uw wensen.

Tekenen aannemingsovereenkomst 

Een huis bouwen begint dus al eigenlijk na het tekenen van de aannemingsovereenkomst. Bouwbedrijf P. van Brenk is een aannemer die u graag goed op weg helpt als u zelf een woning wilt laten bouwen.  En we denken heel graag met u mee over een unieke invulling van uw ontwerp. Laat ons ook gerust weten wat uw wensen zijn, dan laten wij u wel weten wat er wel en niet mogelijk is in het bouwproces.

Goed om te weten is dat wij erom bekend staan te denken in oplossingen waardoor we al heel veel klanten blij gemaakt hebben met hun droomwoning. Als aannemer weten wij al uw wensen uiteindelijk tot een mooi project te vertalen en zorgen we ervoor dat u tijdens of na de bouw nergens spijt van krijgt.

Huis bouwen na slopen woning in Elst (U)

Huis slopen daarna nieuw huis bouwen
Huis slopen daarna nieuw huis bouwen

Onlangs hebben wij in 2022 een huis gesloopt in Elst (U). Een huis bouwen in Elst (U) was pas mogelijk nadat de oude woning gesloopt was. Renoveren is vaak duurder dan nieuw huis bouwen.

Woondromen voor de bouw doorgeven

Waarom uw echte dromen voor u houden als u kunt samenwerken met een aannemer die niet denkt in problemen, maar in oplossingen? Laat u dus niet tegenhouden door – in uw ogen – onhaalbare woondromen! We denken maar al te graag met u mee, zodat u beseft wat al uw mogelijkheden zijn voor wat betreft een huis bouwen. Deel u wensen en maak een afspraak met Peter. Deel vooral uw eigen bouwideeën met ons, wij beschikken over de deskundigheid om u te vertellen wat er wel en niet mogelijk is. Huis bouwen in 2023 is nu nog mogelijk.

Maak een afspraak voor de start van uw droomhuis of vraag vrijblijvend naar meer informatie. Kijk ook hieronder even naar de schitterende opgeleverde woningen.

Wij staan u graag te woord.

Mobiel: 06-51290795
Email: bouwbedrijf@pvanbrenk.nl

Kantoor- en Postadres:
Bouwbedrijf P. van Brenk B.V.
Bergweg 19A
3911 VA Rhenen

Vragen of offerte?

Starten met de bouw van uw droomhuis? Informeer dan eerst naar de mogelijkheden.