Bouw woning in passewaaij te Tiel door bouwbedrijf van Brenk.

Bouw woning in passewaaij te Tiel door bouwbedrijf van Brenk.

In Tiel (provincie Gelderland) is bouwbedrijf P. van Brenk B.V. uit Rhenen (provincie Utrecht) in de nieuwbouw wijk Passewaaij een klassieke stads villa aan het bouwen. Deze woning is speciaal ontworpen voor de opdrachtgever, door onze vaste architect.

Vanuit onze werkplaats in Dodewaard zijn we binnen een kwartier op de bouwplaats.

Ons werkgebied is in een straal van 50km vanuit Rhenen. We kunnen uw huis bouwen in Maurik, we kunnen uw droomhuis bouwen in Zevenaar, we kunnen uw nieuwbouw woning bouwen in Nijmegen, wij hebben ook al veel vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap woningen gebouwd in Elst, enz.

Na de nieuwbouw woning in Tiel gaan we een vrijstaande woning bouwen in Lent (naast Nijmegen). De opdrachtgever is bij ons gekomen met een eigen ontwerp. Bouwbedrijf van Brenk gaat dit huis casco bouwen (zonder tegelwerk en zonder sanitair).

Zoekt u een aannemer of bouwbedrijf die gespecialiseerd is in het bouwen van woningen? Zoekt u een aannemer of bouwbedrijf die gasloos kan bouwen, met een warmtepomp en zonnepanelen, een 0-op de meter woning? Neem dan direct op met Bouwbedrijf van Brenk!

Wij kunnen uw huis sleutelklaar opleveren maar het is ook mogelijk om casco te bouwen.

Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren het voor u!

Heb je nog vragen? stel ze gerust.