Bouwkavels in Rhenen

In de gemeente Rhenen zijn bouwkavels beschikbaar aan de Buitenwal, Hoek Achterbergsestraatweg- Lijsterberg, het Bosje fase 3 Elst, Voormalige gymzaal (Irenestraat) Elst en Achterberg West, Achterberg voor de bouw van vrijstaande of halfvrijstaande woningen.

Buitenwal. Op 28 februari 2012 heeft de gemeenteraad ingestemd met de verplaatsing van Schuilenburg naar Remmerden en het realiseren van tien twee-onder-één-kapwoningen op de vrijkomende locatie.

Op de Hoek Achterbergsestraatweg – Lijsterberg. wil de gemeente bouwkavels uitgeven ten behoeve van woningbouw in particuliere opdrachtgeverschap.

Het Bosje fase 3 in Elst betreft de derde en laatste fase van de woningbouwlocatie Het Bosje in Elst. Fase 3 is ruimtelijk gezien een gewenste ontwikkeling en afronding van dit deel van Elst. Het bestemmingsplan Het Bosje fase 3 voorziet in bouwkavelsvoor circa 60 woningen

Voormalige gymzaal (Irenestraat) Elst. Door de opening van het Multifunctioneel Gebouw zijn in Elst vier bouwlokaties vrij gekomen. De kavels zullen aan de markt worden aangeboden. De verkoop van locaties Dorpshuis, Visnet en Woudmees is reeds gestart. Naar verwachting zal op alle vier de locaties woningbouw ontwikkeld worden.

De gemeente wil in Achterberg West. een woonzorgcentrum realiseren voor ouderen die veel behoefte aan zorg hebben. Daarnaast zijn er ook kavels voor aanvullende woningbouw.

Wanneer u interesse heeft in een bouwkavel in Rhenen, kunnen wij u begeleiden met de bouw. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Heb je nog vragen? stel ze gerust.