Er zijn nog enkele vrije kavels beschikbaar op Enka te Ede.

Enka ligt in de unieke prachtige, natuurlijke omgeving van Ede. Woon je hier, dan loop, fiets of ren je zo het bos in. Maar Enka is nog veel meer dan leven met de Veluwe in je achtertuin.

Op Enka is een historische locatie gelegen tegen het centrum van Ede waar de komende jaren diverse nieuwbouw huizen worden ontwikkeld. Gelegen aan de rand van de Veluwe met oog voor kwaliteit en de rijke historie, zijn inmiddels diverse nieuwbouw woningen gerealiseerd en bewoond.

Enka wordt alleen maar mooier en krijgt vorm. De aandacht voor de openbare ruimte ervaar je door bijvoorbeeld de brede (achter)paden, de details zoals de keuze voor bestrating, de verlichting of de mooie hofjes en doorkijkjes. Enka geeft een aangename sfeer.

De wijk is op te delen in 4 verschillende buurten, allemaal met hun eigen sfeer en smaak.

‘De Hoven’ ligt rond Het Carré en tegen de rand van het bos. De vrije kavels in ‘De Bosrand’ liggen praktisch in het bos. Dan is er nog ‘Het Carré op Enka’ én ‘De Stationsbuurt’

Heeft u interesse om uw eigen droomwoning te bouwen in deze prachtige wijk? Neem dan vrijblijvend contact op met Bouwbedrijf P. van Brenk.

Heb je nog vragen? stel ze gerust.