Nieuwbouw in de Betuwe

In Meteren heeft Bouwbedrijf van Brenk weer een woning opgeleverd.

De nieuwbouwwoning is gebaseerd op een basisontwerp van de aannemer namelijk de klassieke Patriciërswoning (Type V002). De woning is op de begane grond 1 meter uitgebouwd. De opdrachtgever heeft ons de opdracht gegeven om de toilet en badkamer casco uit te voeren. Na de oplevering gaat de klant dit in eigen beheer uitvoeren. Bouwbedrijf P. van Brenk is ook aannemer in Apeldoorn.

https://www.youtube.com/watch?v=-866rE7Kxwk
Ik wil graag een nieuwbouwhuis bouwen in de Betuwe, wat zijn de prijzen van een nieuwbouwwoning?

Nieuwbouwprijzen kunnen wij direct verstrekken als je eerst een nieuwbouwwoning zoekt onder de rubriek:” Basis ontwerpen”. Heb je er een gevonden laat ons dat weten en je krijgt direct antwoord. Mocht de woning financieel niet passen weet dan dat het ook mogelijk is om met 3 of 4 personen een nieuwbouwwoning te laten bouwen in de Betuwe.

Ik heb een kavel gevonden in de regio van de Betuwe, waar moet ik allemaal aan denken voordat ik nieuwbouw kan laten bouwen?

Kan je een kavel kopen in de regio van de Betuwe check dan wat je maximaal kan lenen bij jouw adviseur of bank. Omdat Peter van Brenk altijd kijkt naar het budget van de koper gaan wij samen kijken of de nieuwbouwwoning hier of daar aangepast kan worden. Vaak is het toch mogelijk om een nieuwbouwhuis samen met P. van Brenk uit Rhenen te gaan bouwen.

Heb je nog vragen? stel ze gerust.