Vrije kavels Plantenveredeling

Vrije kavels Plantenveredeling.

Op de grens van stad en platteland.

Het gebied tussen Wageningen en Rhenen is een waardevol landschap dat de overgang vormt van stad naar het platteland. Het is landelijk en open, en dat moet vooral ook zo blijven. Er zal dus maar weinig worden gebouwd en het project Plantenveredeling is dan ook een unieke kans om hier toch te kunnen gaan wonen. Uiteraard worden in dit plan de bestaande karakteristieken van het gebied gerespecteerd, wat onder andere betekent dat de bebouwingsdichtheid zeer laag zal zijn. In het project Plantenveredeling kunt u uw zelf ontworpen droomhuis realiseren. Het huis moet natuurlijk wel passen in het plan van de beeldkwaliteit en binnen het bestemmingsplan. Omdat u zelf bouwt, is uw woning volledig afgestemd op uw woonwensen. Met de kamers die u nodig heeft, het comfort dat u verlangt en de uitstraling die u kiest.

De Kavels

Op het voormalige terrein van Plantenveredeling aan de Lawickse Allee worden zesentwintig bouwrijpe kavels ontwikkeld die elk plaats bieden aan één vrijstaande woning. De afmetingen van de kavels lopen uiteen van ongeveer 381 m² tot ongeveer 733 m². De verkoopprijzen van de kavels beginnen vanaf € 191.500,= v.o.n.

Aan de rand van de Veluwe op de grens van de Utrechtse heuvelrug.

Wie de kaart van Nederland bekijkt ziet onmiddellijk hoe mooi Wageningen gelegen is. Tussen de Utrechtse heuvelrug en de heuvels van de Veluwe ligt de Gelderse Vallei, een prachtig natuurgebied ten noorden van de Rijn. Aan de rand van de Veluwe, te midden van zacht glooiende bossen die uitnodigen tot lange wandel- en fietstochten. En tegelijkertijd aan de vriendelijke Nederrijn, die zich traag door de uiterwaarden slingert die zo karakteristiek zijn voor ons rivierenlandschap. De combinatie van heuvelachtige bossen en vlakke uiterwaarden maken de omgeving van Wageningen landschappelijk gezien tot een van de spannendste en meest afwisselende gebieden van Nederland. Een gebied waar veel bijzondere planten en dieren zich thuis voelen en waar mensen kunnen genieten van rust, stilte en prachtige vergezichten. Wonen in het project Plantenveredeling is synoniem met heerlijk landelijk en vrij wonen, maar wel centraal ten opzichte van Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal. Grenzend aan de weilanden in een rustige landelijke omgeving op korte afstand van verschillende natuurgebieden zoals; de Rijn, het binnenveld met “de Grift”, de Blauwe Kamer, de bossen en stuwwallen van de Utrechtse heuvelrug en de Gelderse Vallei. Als wandelaar of fietser kunt u dan ook alle kanten op. Kortom wonen op de locatie Plantenveredeling is wonen in een bevoorrechte positie.

Bouwbedrijf P. van Brenk helpt u graag vanaf de aankoop tot en met het volledig realiseren van uw droom huis. Neem contact met ons op zodat we u zoveel mogelijk kunnen ontzorgen

Heb je nog vragen? stel ze gerust.