Huis bouwen met ouders

Huis bouwen met ouders tot 4 personen

Huis bouwen met ouders, buren, vrienden of andere familieleden tot 4 personen kan. Een nieuwbouwhuis met eigen kind, voldoende privacy en een schitterende uitstraling. Het financieren van een nieuwbouwhuis met meerdere personen in een hypotheek is mogelijk.

Door de dure woningprijzen is het nu mogelijk om een riante woning te laten bouwen.

Hoe gaat dat een nieuwbouwhuis bouwen met ouders?

Aannemer Apeldoorn
Aannemer Apeldoorn

Bouwbedrijf P. van Brenk bouwt huizen voor ouders die samen met eigen kind (+partner) gaan wonen. Er zijn geldverstrekkers die hypotheken voor 4 personen verstrekken. Huis bouwen met ouders gaat tot maximaal 4 personen, altijd.

Woning bouwen met ouders dan privacy op 1

Nieuwbouwhuis bouwen met vrienden tot 4 personen

Nieuwbouwhuis bouwen met ouders betekend ook dat er voldoende privacy moet zijn. Uiteraard zit je met zijn allen dicht bij elkaar maar er moeten riante vertrekken komen. Extra badkamers en huiskamers, wellicht een extra keuken. Bouwbedrijf P. van Brenk is gespecialiseerd in huis bouwen met ouders, met vrienden of met buren. Het uitgangspunt is riant wonen met wat privacy.

Als aannemer Veenendaal hebben wij in het verleden een nieuwbouwwoning van ouders samen met kind gedaan. In Veenendaal Oost gingen ouders met eigen kind en partner een huis bouwen. Een grote gezamenlijke tuin en wat afdelingen voor iedereen apart. Je kan je fantasie laten spreken want voor welke indeling je ook kiest, het maakt voor de kosten niets uit.

Huis bouwen met de buren of vrienden

Nieuwbouwhuis bouwen met de buren tot 4 personen

Huis bouwen met 4 personen gebeurd niet alleen met ouders. Ook met vrienden en buren worden er nieuwbouwhuizen gebouwd. Neem gerust contact op met Bouwbedrijf P. van Brenk BV. Peter van Brenk weet wat meerdere mensen in 1 huis samen willen. U moet natuurlijk zelf een kavel hebben.

Waarom nieuwbouwhuis bouwen met ouders

Omdat je alleen of samen niet meer een nieuwbouwhuis kan laten bouwen is het sinds 2020 mogelijk om met 4 personen een huis te laten bouwen. Veel meer huis mogelijk omdat er meer overwaarde samen is. Ook meer spaargeld. Peter van Brenk kent de adviseurs die de financiering eventueel regelen. Kijk ook eens op alle basis woningen. Deze voorbeelden van huizen wordt door bouwbedrijf Peter van Brenk gebouwd. Meer informatie over huis bouwen met ouders? Neem contact op.

Ik wil graag samen met ouders een nieuwbouwhuis laten bouwen, waar moet ik overal aan denken?

Uiteraard moet u een kavel hebben om op te bouwen. U kan met overwaarde en of inkomen het huis financieren. Neem daarvoor met ons contact op zodat u een adviseur krijgt die daadwerkelijk financieringen regelt met 4 personen. Weet u uw budget kies dan een woning uit bij de standaard voorbeelden op deze pagina. Uiteraard kan u deze aanpassen met extra wensen. Een huis bouwen met ouders of vrienden wil altijd zeggen dat er aanpassingen komen in het huis.

Zijn er nog andere belangrijke zaken die wij moeten weten als wij samen met ouders een nieuwbouwhuis laten bouwen?

Het is belangrijk om voordat u een nieuwbouwhuis gaat bouwen contact opneemt met de notaris. Denk aan de erf- en schenkbelasting bij overlijden. Een financieel adviseur en de notaris kan u daar alles over vertellen. De notaris is de enige die zaken goed kan notuleren.

Vragen of offerte?

Starten met de bouw van uw droomhuis? Informeer dan eerst naar de mogelijkheden.